terms-of-use.php

Tietosuojakäytäntö


Viimeksi päivitetty: May, 2018
Clever Security Software Ltd, ottaa yksityisyytesi vakavasti. Haluamme sinun tietävän, kuinka keräämme, käytämme, jaamme ja suojaamme henkilötietojasi.
Tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle:

  1. Mitä henkilötietoja keräämme
  2. Kuinka käytämme henkilötietojasi
  3. Kuinka jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi
  4. Kuinka suojaamme henkilötietojasi
  5. Valintasi henkilökohtaisten tietojen suhteen
  6. Muita kuin Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjiä koskevat tiedot
  7. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain henkilötietoihin, joita keräämme verkkosivustolla clevercontrol.com, koska niitä voidaan muuttaa, siirtää ja / tai ohjata ajoittain ("Sivusto").

1 – MITÄ HENKILÖTIETOJA KOGEMME

a) Antamasi tiedot

Keräämme henkilötietoja, jotka jaat vapaaehtoisesti kanssamme sivuston kautta. Keräämme esimerkiksi tietoja sinulta, kun luot tilin tai täytät pyyntölomakkeen sivustolla.
Sinulta keräämiäsi henkilötietoja voivat olla:

  • Yhteystiedot, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Clever Security Software Ltd: lle lähettämäsi viestit, esimerkiksi tuotekysely
  • Tuoteavain, sarjanumero tai tilausnumero, esimerkiksi teknisen tuen pyynnössä

Voit myös lähettää (a) tilaustiedot, mukaan lukien nimi, yrityksen nimi, tuotetiedot ja toimitusosoite; ja (b) maksutiedot, mukaan lukien laskutusosoite, luottokortin numero, voimassaolopäivä ja CVV sivustoon. Nämä tiedot välitetään SSL (Secure Sockets Layer) -salauksella kolmannen osapuolen tilaus- ja maksuprosessorille Clever Security Software Ltd: n kanssa tehdyn sopimuksen perusteella. Tilausta ja maksutietoja ei tallenneta Clever Security Software Ltd: n palvelimille.

b) Tietoja, joita keräämme sivuston tekniikan kautta

Keräämme tietoa tekniikan kautta parantaaksemme kykyämme palvella sinua. Kun käytät sivustoa ja käytät sitä, Clever Security Software Ltd ja joissain tapauksissa myös kolmansien osapuolien palveluntarjoajat keräävät tietoja siitä, kuinka toimit sivuston kanssa. Kuvailemme alla menetelmiä, joita käytämme tiedon keräämiseen tekniikan avulla.
IP-osoite
Kun vierailet sivustolla, keräämme laitteesi tunnisteesi, selaintiedot ja IP-osoitteen. IP-osoite liittyy usein portaaliin, jolla syötit Internetiä, kuten Internet-palveluntarjoajasi, yritys, yhdistys tai yliopisto. IP-osoite saattaa paljastaa Internet-palveluntarjoajasi tai maantieteellisen alueen, mutta emme voi määrittää henkilöllisyyttäsi yksinomaan IP-osoitteesi perusteella. Emme linkitä henkilökohtaisia ​​tietojasi laitetunnisteisiin, selaintietoihin ja IP-osoitteisiin. Jos paikallisen lain mukaan IP-osoitteita ja vastaavia pidetään henkilötietoina, niin kohtelemme niitä sellaisina.
Käytämmekö evästeitä?
Joo. Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka Sivusto tai palveluntarjoajamme siirtää verkkoselaimesi kautta, jonka avulla Sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät tunnistavat selaimesi ja kaappaavat ja muistavat tietyt tiedot. Käytämme evästeitä auttaaksemme meitä ymmärtämään, kuinka käyttäjät käyttävät Sivustoa. Esimerkiksi evästeet keräävät tietoja siitä, kuinka kauan vietät verkkosivulla, jotta ymmärrämme, mitkä verkkosivut kiinnostavat käyttäjiä. Evästeemme eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietojasi paitsi siltä osin kuin IP-osoitteita voidaan pitää henkilötietoina.
Voit halutessasi valita, että selaimesi varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa evästeet käytöstä säätämällä selaimesi asetuksia. Jos poistat evästeet käytöstä, jotkut sivuston ominaisuuksista eivät ehkä toimi oikein.
Google Analytics
Käytämme ulkopuolisen palveluntarjoajan Google Analyticsin tarjoamia evästeitä auttaaksemme meitä ymmärtämään paremmin sivustomme kävijöitä. Nämä evästeet keräävät käyttäjän IP-osoitteeseen sidotut tiedot, kuten ajan, jonka käyttäjä viettää sivulle, sivut, joissa käyttäjä käy, ja verkkosivustot, joissa käyttäjä käy ennen ja jälkeen vierailun. Näiden tietojen perusteella Google Analytics kokoaa kokonaistiedot sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksista, joita tarjoamme tulevaisuuden parempien sivustokokemuksien ja työkalujen tarjoamiseksi. Google Analytics ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja (muut kuin IP-osoitteet, joita voidaan pitää henkilökohtaisina tiedoina joissakin maissa). Saat lisätietoja Google Analyticsista täältä policies.google.com/privacy.
Älä seuraa -selaimesi asetuksia
Tuemme Älä seuraa (DNT) -selaimen asetusta. DNT on asetus, jonka voit määrittää selaimesi asetuksissa, jotta vierailevat sivustot tietävät, että et halua verkkosivustojen keräävän henkilökohtaisia ​​tietojasi.

c) Tiedot, joita kolmannet osapuolet tarjoavat sinulle

Täydennämme sinusta Sivuston kautta keräämiämme tietoja kolmansilta osapuolilta vastaanotetuilla tiedoilla parantaaksemme kykyämme palvella sinua, räätälöimään sisältömme sinulle ja tarjota sinulle tietoja, jotka uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkiksi Sivuston kautta toimitettuja tilauksia käsittelevä palveluntarjoaja jakaa tilaustietosi, mutta ei maksutietoja, kanssamme.

d) Tiedot, jotka annat kolmannelle osapuolelle

Sivusto sisältää linkkejä sivustosta ja laajennuksia (kuten Twitter-painikkeet) sivustoille tai sovelluksiin, joita kolmannet osapuolet käyttävät (”kolmansien osapuolien sivustot”). Clever Security Software Ltd ei hallitse mitään kolmansien osapuolien sivustoja eikä ole vastuussa mistään niiden keräämistä tiedoista. Kolmannen osapuolen sivuston tiedonkeruukäytäntöjä säätelee sen tietosuojakäytäntö. Sinun on valintasi siirtyä mihin tahansa kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että luet sen tietosuojakäytännön, jos valitset niin.
LASTEN VERTAILUN YKSITYISYYSSUOJAIMEN MUKAISUUS
Emme kerää tietoja keneltäkään alle 13-vuotiailta. Sivusto, tuotteet ja palvelut on suunnattu vähintään 13-vuotiaille tai sitä vanhemmille. Jos olet alle 13-vuotias, sinulla ei ole lupaa käyttää Sivustoa.

2 – TAVOITTEET, JOIDEN KÄYTÄMÄT HENKILÖTIEDOTÄ

Käytämme keräämiämme tietoja palvellaksemme sinua ja parantaaksesi kokemustasi sivustolla. Näihin tarkoituksiin kuuluvat:

  • Tietopyyntöihin vastaaminen
  • Tuotelainauspyyntöihin vastaaminen
  • Tarjoamme käyttäjille ilmaisen kokeilun Clever Security Software Ltd -tuotteista
  • Käyttäjien rekisteröiminen Clever Security Software Ltd -kampanjoihin ja -tapahtumiin
  • Vastaaminen teknisen tuen kysymyksiin ja huolenaiheisiin
  • Ota yhteyttä käyttäjiin markkinointi-, mainonta- ja myyntitarkoituksissa
  • Tuotteiden ja palveluidemme parantaminen
  • Vastaaminen kysymyksiin ja palaute
  • Markkinatutkimuksen ja -analyysien suorittaminen
  • Arvioi ja parantaa jatkuvasti online-käyttökokemusta
  • Verkko- ja tietoturva
  • Petosten torjunta
  • Epäillyistä rikoksista ilmoittaminen
  • Lain noudattaminen tai Clever Security Software Ltd: n, käyttäjien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojeleminen
  • Työnhakemusten käsittely ja niihin vastaaminen
Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi asiakassuhteen keston ajan, jos sellaista on. Säilytämme myös henkilökohtaisia ​​tietojasi 12 kuukauden ajan viimeisestä vuorovaikutuksestamme kanssasi. Työhakemukset puhdistetaan kolmen kuukauden kuluttua, ellei mitään ryhdytä toimiin.

3 – KUINKA JAKAMME HENKILÖTietoja, joita keräämme

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Seuraavat ovat joitain tapoja jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • Kolmansien osapuolien palveluntarjoajat: We will share your personal data with third-party service providers under contract with Clever Security Software Ltd to help us provide services to you. The following are some examples of the types of third-party service providers with which we share your personal data and our purpose for doing so:
    • Data Analytics: Pidämme ulkopuoliset palveluntarjoajat auttamassa meitä suorittamaan data-analyyttisiä tietoja vuorovaikutuksestasi sivuston kanssa. Esimerkiksi Google Analytics voi seurata, mitä sivuja käyttäjät käyvät sivustolla ja kuinka kauan he pysyvät siellä määrittääkseen, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoa.
    • Laillinen neuvo: Voimme paljastaa henkilötietosi asianajajalle hankkiessaan juridista neuvoa.
    • Kolmannen osapuolen prosessorit: Sivuston kautta välität tilauksesi ja maksutietosi kolmannen osapuolen tilaus- ja maksuprosessorille.
    • Mainontaympäristöt: Saatamme paljastaa sen, että vierailet sivustolla mainontaverkoissa, jotta ne voivat näyttää Clever Security Software Ltd -mainoksia muilla verkkosivustoilla ja alustoilla. Nämä palvelut voivat auttaa meitä räätälöimään mainontaa, joka mielestämme voi kiinnostaa sinua sivuston käytön perusteella, ja keräämään ja käyttämään muuten tietoja sivustosi käytöstä.
    • Kanavakumppanit: Voimme paljastaa tietopyyntöihisi, kokeiluihin ja Clever Security Software Ltd: n tuotteisiin ja palveluihin liittyvät henkilötietosi kanavakumppaneillemme, jotta he voivat vastata pyyntöihisi ja tarjota paikallisia ostovaihtoehtoja ja palveluita.
  • Vaadittavat tiedot: Meitä voidaan vaatia jakamaan henkilötietoja oikeudenkäynnissä vastauksena tuomioistuimen määräykseen, haastukseen, siviilitutkimuspyyntöön, muuhun oikeusprosessiin tai muuten laissa vaadittaessa.
  • Lakien noudattaminen ja suojaukset: Saatamme paljastaa tiliä ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja, kun uskomme, että niiden paljastuminen on tarpeen lain noudattamiseksi tai Clever Security Software Ltd: n, käyttäjien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi. Tähän sisältyy henkilötietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petostentorjuntaa ja luottoriskien vähentämistä varten.
  • Yrityskaupat: Pidätämme oikeuden luovuttaa ja siirtää tietojasi, mukaan lukien henkilökohtaiset tietosi:
    • Myöhemmälle sivuston omistajalle, yhteisomistajalle tai ylläpitäjälle tai seuraaja-tietokannalle.
    • Yrityskauppojen, yhdistymisten, olennaisesti kaikkien jäsenyydemme ja / tai varojemme tai muun yritysmuutoksen yhteydessä, mukaan lukien mahdollisille ostajille.

4 – KUINKA SUOJAMME HENKILÖTietoja, joita keräämme

Henkilötietojesi turvallisuus ja luottamuksellisuus ovat meille tärkeitä. Meillä on käytössä tekniset, hallinnolliset ja fyysiset turvallisuustoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä tai paljastumiselta ja väärinkäytöltä.
Esimerkiksi, käytämme SSL (Secure Sockets Layer) -salausta suojaamaan sivustollemme tiedonkeruulomakkeita. Lisäksi rajoitamme pääsyä henkilötietoihisi. Vain työntekijöille, jotka tarvitsevat henkilötietoja tietyn työn suorittamiseksi (esimerkiksi asiakaspalvelun edustaja), annetaan pääsy henkilötietoihin. Työntekijät, joilla on pääsy henkilötietoihin, pidetään ajan tasalla turvallisuus- ja yksityisyyskäytännöistämme.
Sinulle on tärkeää suojata salasanasi ja tietokoneesi luvattomalta käytöltä. Muista sulkea selaimesi, kun olet suorittanut käynti sivustossa.
Huomaa, että kohtuullisista ponnisteluistamme huolimatta mikään turvatoimi ei ole koskaan täydellinen tai läpäisemätön, joten emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta.

5 – Henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevat valintasi

Voit ottaa yhteyttä Privacy@clevercontrol.com saadaksesi, päivittää, korjata ja poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Onko sinulla kysymyksiä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, teemme parhaamme vastataksesi niihin nopeasti. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa privacy@clevercontrol.com

6 – ERITYISET TIEDOT muille kuin Ison-Britannian käyttäjille

a) Kaikki sijainnit Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella

Sivuston kautta kerätyt henkilötiedot ladataan palvelimelle, jota ylläpitää Clever Security Software Ltd. Clever Security Software Ltd sijaitsee Chynoweth House, Blackwater, Trevissome Part, Truro, Englanti TR4 8UN Iso-Britanniassa. Clever Security Software Ltd tulee vastaamaan pyyntöihin käyttää henkilökohtaisia ​​tietooikeuksia sovellettavan lain mukaisesti. Voit ottaa yhteyttä Privacy@clevercontrol.com pyytääksesi käyttämään tietooikeuksiasi.

b) Euroopan talousalue ja Sveitsi

Tämän jakson tiedot, samoin kuin yllä olevan jakson "Kaikki sijainnit Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella" tiedot koskevat käyttäjiä Euroopan talousalueella ja Sveitsissä (yhdessä "ETA").
ETA: n yksityishenkilöitä (’ETA: n yksilöitä’) ei vaadita laissa tai sopimuksessa toimittamaan henkilötietoja Sivustolle. Clever Security Software Ltd käyttää joskus sivuston kautta toimitettuja EEA-henkilöiden henkilötietoja automatisoituun päätöksentekoon. Clever Security Software Ltd voi esimerkiksi näyttää mainoksia ja lähettää sinulle sähköposteja, jotka sisältävät sisältöä, joka valitaan automaattisesti meiltä aiemmin tilaamiesi tuotteiden perusteella. Clever Security Software Ltd ei kuitenkaan käytä verkkosivuston kautta toimitettuja EEA-henkilöiden henkilötietoja automatisoituun päätöksentekoon, mukaan lukien profilointi, joka tuottaa oikeudellisia vaikutuksia tai vaikuttaa vastaavasti merkittävästi EEA-yksilöihin.
Rajat ylittävät tiedonsiirrot:
Sivuston kautta kerätyt henkilötiedot siirretään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Sivuston kautta kerättyjen henkilötietojen vastaanottajat (lueteltu kohdassa 3 edellä) sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai maassa, jossa tiedot on kerätty.
Käsittelyn lailliset perusteet:
Clever Security Software Ltd käsittelee henkilötietojasi suostumuksellasi ja lain edellyttämällä tavalla. Lisäksi Clever Security Software Ltd käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi myyntisopimuksen toteuttamisen kannalta välttämättöminä, esimerkiksi käsitellessään tilauksiasi ja maksujasi, sekä ryhtyäksesi pyynnöstäsi toimenpiteisiin ennen sopimuksen tekemistä kanssasi. Jos esimerkiksi pyydät meiltä tarjouksia kiinnostavista tuotteista ja palveluista, voimme lähettää ne sinulle. Clever Security Software Ltd käsittelee myös henkilötietoja sen laillisten etujen kannalta tarpeen seuraavasti:

  • Markkinointi ja mainonta: Ellemme ilmoita seuraavasta käytöstä, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi tuotteista ja palveluista, jotka olet tilannut tai joihin olet muuten osoittanut kiinnostusta, antaaksemme sinulle tietoja tuotteista ja palveluista, jotka mielestämme saattavat olla kiinnostaa sinua sovellettavan lain mukaisesti.
  • Verkko- ja tietoturva, petosten estäminen ja epäillyistä rikoksista ilmoittaminen: Jos petoksissa, tietoturvatapauksessa tai epäillään rikollisessa teossa, tutkimme henkilötietoja, jotka näyttivät olevan yhteydessä tapahtumiin tarvittavien tapausten määrittämiseksi, korjata, raportoida viranomaisille ja estää toistuminen.

Oikeus vastustaa käsittelyä suoramarkkinoinnin tai laillisten etujen vuoksi:
EEA-henkilöillä on oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä Clever Security Software Ltd: n suoramarkkinointia tai oikeutettuja etuja varten ottamalla yhteyttä Clever Security Software Ltd: hen osoitteessa privacy@clevercontrol.com.
Henkilökohtaiset oikeudet:
EEA-henkilöillä on oikeus käyttää Sivuston keräämiä henkilökohtaisia ​​tietojaan ja pyytää Clever Security Software Ltd: tä päivittämään, oikaisemaan tai poistamaan henkilötietojaan sovellettavan lain mukaisesti. EEA-henkilöillä on myös oikeus vastustaa Clever Security Software Ltd: n henkilötietojen käsittelyä tai rajoittaa sitä.
Lisäksi ETA-henkilöillä on oikeus henkilötietojensa siirrettävyyteen. Tietyt rajoitukset huomioon ottaen, oikeus tietojen siirrettävyyteen, ETA-henkilöt voivat hankkia Clever Security Software Ltd: ltä tai pyytää Clever Security Software Ltd: tä lähettämään kolmannelle osapuolelle digitaalisen kopion heidän verkkosivustolle toimittamista henkilötiedoista. EEA-henkilöiden oikeus tutustua henkilötietoihinsa sisältää oikeuden saada kopion kaikista Clever Security Software Ltd: n hallussa olevista henkilötiedoistaan, kunhan Clever Security Software Ltd: n toimittamat henkilötiedot eivät vaikuta haitallisesti oikeuksiin. ja muiden vapaudet.
EEA-henkilöt voivat käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@clevercontrol.com. Clever Security Software Ltd vastaa tällaisiin pyyntöihin sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Jos ETA-henkilöt uskovat, että heidän henkilötietojaan on käsitelty sovellettavaa tietosuojalakia rikkoen, heillä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle maassa, jossa he asuvat, työskentelevät tai missä väitetty rikkomus tapahtui. .
EEA-henkilöt voivat käyttää yllä olevia yhteystietoja milloin tahansa peruuttaakseen suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn, jos Clever Security Software Ltd vaatii heidän suostumustaan ​​oikeusperustaksi henkilötietojensa käsittelyyn. Mahdollisia peruutuksia sovelletaan vain takautuvasti, ja Clever Security Software Ltd säilyttää edelleen henkilötiedot, jotka ETA-henkilöt ovat toimittaneet, ennen kuin he peruuttivat suostumuksensa niin kauan kuin sovellettava laki sallii tai vaatii.
Lisäksi voit peruuttaa tai muokata sähköpostiviestintää, jonka olet valinnut vastaanottaa Clever Security Software Ltd: ltä, seuraamalla meiltä saatujen sähköpostiviestien ohjeita. Vaihtoehtoisesti voit lähettää Clever Security Software Ltd -sivustolle osoitteeseen privacy@clevercontrol.com pyynnölläsi, ilmoittamalla otsikossa ’Peru tilaus’ ja mitä sähköpostiosoitteita et halua vastaanottaa Clever Security Software Ltd -sähköposteja. Varmistamme kohtuullisen ajan kuluessa, että tällaisia ​​sähköpostiosoitteita tilataan.

7 – MUUTOKSET TÄMÄN YKSITYISYYSPOLITIIKKAAN

Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä, lähetämme muutokset tälle sivulle ja päivitämme yllä olevan tietosuojakäytännön muutospäivämäärän. Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä merkittävästi tavalla, joka vaikuttaa siihen, miten käytämme tai paljastamme henkilötietojasi, annamme näkyvän ilmoituksen muutoksista ja muutosten voimaantulopäivästä ennen niiden tekemistä.

Yrityksen osoite
Clever Security Software Ltd.
Chynoweth House,
Blackwater, Trevissome Part,
Truro, England TR4 8UN
Email: privacy@clevercontrol.com
Puhelin: +44 131 608 0722